Looks like you are not TradeKey.com's Member yet. Signup now to connect with over 9 Million Importers & Exporters globally.
Join Now, its Free |
Book call on your favorite time
Code
       

By Signing Up. I agree to TradeKey.com Terms of Use, Privacy Policy, IPR and receive emails related to our services

Amazon Services

zip lock plastic bag, Custom writable zip-lock bag

zip lock plastic bag, Custom writable zip-lock bag

USA

DR-I-ziplock bag

0.001 / Piece Get Latest Price

-

0.001 per Piece

-

carton, box and customized

Within 25 days, received the L/C or deposit

100 Ton per Month

L/C, T/T, Western Union

Ziplock Bag

Contact Now

Product Specification

Material : - Industrial Use : - Feature : - Surface Handling : - Sealing & Handle : - Custom Order : - Brand Name : -

Product Description

Quick Details
  • Material: Plastic
  • Plastic Type: LDPE
  • Bag Type: Bag With Valve
  • Industrial Use: Other
  • Feature: Biodegradable
  • Surface Handling: Gravure Printing
  • Sealing & Handle: Zipper Top
  • Custom Order: Accept
  • Place of Origin: Shandong, China (Mainland)
  • Brand Name: Derano
  • Model Number: DR-I-ziplock bag
  • size: 40*60mm,60*90mm,100*120mm or as your request
  • thickness: 0.01-0.9mm
  • color: 1-7 color
  • color line: red, yellow, blue, green and so on
  • price: manufacturer price
  • usage: widely and recycle
  • package: color box, carton
  • certificate: SGS; ISO; BV
Packaging & Delivery
Packaging Details: carton,box and customized
Delivery Detail: Within 25 days, received the L/C or deposit
zip lock plastic bag, Custom writable zip-lock bag
1.100% import material
2.Certificate:SGS,ISO,BV
3.Accept custom-made,print

Product Description

zip lock plastic bag, Custom writable zip-lock bag:

Zip lock bags are designed with a reclosable plastic zipper track. Consumers can easily close bags numerous times by pressing the zipper track.

zip lock plastic bag, Custom writable zip-lock bag Feature:

1.Material:100% or iginal imported LDPE

2.Certification:SGS,BV

3.100% safty for food and non-food

4. waterproof and dampproof.

5.Easy to open and easy to close

zip lock plastic bag, Custom writable zip-lock bag details:

Item

zip lock plastic bag, Custom writable zip-lock bag

Size

Standard size or as your requirement

Material

LDPE

Printing

Gravure printing up to 7 colors

Sample

Free sample is available

Packaging

Cartons, color boxes or as your need

Usage

Food(snack, rice, soybean, and so on), fresh vegetable packaging, medical apparatus, medicine, electronic product, cosmetic, handicrafts, daily necessities

Shape of bag

three sides sealing, stand up pouch with zip lock on top or slider; accept custom-made

Advantage

1. Excellent barrier against moisture, oxygen, light to keep food a long time.

2. With Polyethylene, it's very safe for food.

3. High productive capacity.

4. SGS certificate.

Remark: any size , any logo we all can make according to your requirements

Samples:

The usage :

(snack, rice,soybean, and so on), fresh vegetable packaging, medical apparatus, medicine, electronic product, cosmetic, handicrafts, daiy necessities

Factory details:

1) About Us:

Weifang Derano has been in package fields for 6 years. We devoted to strengthen production management and focus on the quality. During past years,we have established good cooperation with more than 36 countries from Europe, North and South Americas,Middle East,Oceania and Asian areas.

2) Production Process:

Packaging & Shipping

package and carton or box customized:

the certificate of SGS,BV:

Service:

1)Our products can be made according to your requirements,

such as size,thickness,printing,package,quantity etc.

2)Excellent quality and competitive price to be provided.

3)OEM and your orders are all acceptable.

4)Third party certificates can be offered as your needs.

Let me answer all your questions in here:

Q1:Are you the manufacturer or trading company?

Answer: We are industry and trade integration.

Q2:Where is your factory?

Answer: Our factory located in Weifang near to Qingdao Port.

Q3: Can I get some samples?

Answer: Sure,samples will be offered to you in advance is our honor.

Q4:Which type bags do you produce?

Answer: Bags can be produceded based on your requirement. Please advice material, thickness, size, color, style, quantity ,relevant pictures or marks and others.

Q5:How does your factory do quality control?

Answer: Quality is the No.1 priority. We attach great importance to quality control from the beginning of manufacturing. Our factory has gained BV,SGS, ISO certificates.

Q6 :How about your bags quality?

Answer: Since 6 years,we only received 1.18% quality complaint from our clients.

Q7:How is the packing and shipping?

Answer:Color box,carton and pallet package as your needs.Generally 1x20’GP can load 5-12tons and 1x40’HQ can load about 10-22tons.Loading capacity depends on the your package.

Q8:How long are your lead time?

Answer: 1x40HQ need 25-35days,and 1x20GP need 10-15days.However,as factory advantage,we have the ability to offer you a short lead time.

Q9:How is your price?

Answer: The price is different for different size and type, usually the thicker of the bag,the higher the unit price, which is based on the same size; before we work out the price, we have to confirm the thickness, size, color, style.

Q10: Where are your main markets?

Answer: We have exported to more than 36 countries from Europe, North and South Americas,Middle East, Oceania and Asian areas.

PS:If you want to know more about our product, pls feel free to contact us. And welcome to our company.

Buyer Product Name Price Quantity Order Time(GMT+8)
Go to Page Go
Feedback most closely related to this product:
Go to Page Go

Contact Us

Contact Person : Frances

Company:Derano

Address:USA,

To,

Frances < Derano >
I want to know:

More Products From Other Suppliers

High quality  cake decorating disposable piping bag food grade cake tools piping bag High quality cake
POF Shrink Bag POF Shrink Bag
Flat bag on roll Flat bag on roll
Cheap Price HDPE Custom design Garbage bag Cheap Price HDPE Custom
HDPE plastic bags HDPE plastic bags
PP, LDPE, HDPE, BOPP bags and Industrial Paper Packaging Box PP LDPE HDPE BOPP bags
T shrit bag garbage bag trash bag T shrit bag garbage bag
Perforated Gi/SS Sheets uae Perforated Gi/SS Sheets uae
PP woven bags PP woven bags
air column packaging for toner cartridge HP2612 air column packaging for
Garbage Bags Garbage Bags
Packing vegetable raschel mesh bag Packing vegetable raschel
Food Bags Food Bags
20 Years experienced Bag Factory Wholesale Plastic Bag 20 Years experienced Bag
PP-woven shopping bag PP-woven shopping bag
Plastic bags Plastic bags