Looks like you are not TradeKey.com's Member yet. Signup now to connect with over 10 Million Importers & Exporters globally.
Join Now, its Free |
BOOK A CALL
Book Call On Your Favorite Time

By Signing Up. I agree to TradeKey.com Terms of Use, Privacy Policy, IPR and receive emails related to our services

Contact Us
Lollipop Candy

Lollipop Candy

FOB Price

Get Latest Price

0.12 ~ 0.14 / Grain ( Negotiable )

|

Minimum Order

Place of Origin:

-

Price for Minimum Order:

Minimum Order Quantity:

100000 Grain

Packaging Detail:

BOX= 30gr lollipop x 50 pieces x 6

Delivery Time:

30 days

Supplying Ability:

1000000 Grain per Month

Payment Type:

-

Contact Now
Free Member

Contact Person Mr. Mustafa

1262. sok, Erenler, Sakarya

Contact Now

Description

Akra Şekerleme  ***0 yılından itibaren sahip olduğu bilgi ve tecrbeyi, siz değerli mşterileri ile paylaşmanın heyecanını duyar.
 
Kurulduğu gnden itibaren Şekerleme konusunda retim yapan uzman kadroya sahip olan şirketimiz; Lolipop Şekerler, Cam Şekerler, Elma Şekeri, Pamuk Şekeri, Mevye Aromalı Mevlana Şekeri, farklı aromalardan oluşan Karışık Lokum  retimi yapmaktadır. Aynı zamanda bu rn gruplarımızdan istediğiniz rnleri zel gnleriniz için ssleyerek  size zel hale getiriyoruz.
 
Yurt içi zengin bayii ağımızın yanında İngiltere, Almanya, Irak ve Azerbaycan gibi lkelere  yaptığımız ihracatlar, global bir şirket olma yolunda nemli bir adım olmuştur.Orta lçekli bir işletme olmasına rağmen kurulduğu ilk andan itibaren  Akra Şekerleme ; kaliteye verdiği nem, retim aşamasındaki titizlik ve zoru başarma azmi sayesinde kısa srede  şekerleme sektrnde geniş mşteri kitlesine ulaşmış ve bu ilkelerinden asla  vazgeçmemiştir. 
 
Akra Şekerleme , kurumsal yapılanmasını uzman iş gcyle daha da sağlamlaştırarak, modern retim anlayışının sunduğu imkanlardan faydalanarak, lke ekonomisine de katkıda bulunarak bymeyi hedeflemektedir.
 
Firmanın değişmez prensipleri daima kalite, hijyen, hizmet,  zamanında teslimat  ve uygun fiyat olmuştur. retimde başarı ve srekliliğin teminatı hizmette drstlk  ve kalitedir prensibiyle çalışan Akra Şekerleme, gsterdiğiniz yakın ilgi ve desteğinizden tr teşekkr ederek sizlere bugn ve gelecekte hizmet vermeye devam edecektir.
 
AKRA GRUP GIDA RN SAN. TiC. LTD.  ŞTi.

Send a direct inquiry to this supplier

To:

Mr. Mustafa < Akra Grup Gida Ltd Sti >

I want to know: